Constructii case la rosu

Firma Sc. Red Point Promotions cu experienta in constructii si amenajari, executa case la rosu la preturi accesibile si calitate ireprosabila. Toate lucrarile sunt verificate de dirigintele de santier si vor fi respectate proiectele de structura de rezistenta si planurile arhitectului. Lucrarile sunt executate de echipe de zidari si fierari betonisti, calificate in domeniul constructiilor de case. Garantam toate lucrarile executate.

Ne respectam beneficiarii prin lucrari de calitate, profesionalism si preturi minime. Pentru fiecare client in parte, gasim solutii optime in realizarea proiectului. Pentru cerere oferta case la rosu si alte lucrari de structuri din fier beton, nu ezitati sa ne contactati!

 

Constructii si zidarii case la rosu

case la rosu

Executam constructii case la rosu, case cu mansarde si vile. Va oferim lucrari de zidarie din caramida, caramida Nevada, blocuri tip BCA, mansardari si extinderi corpuri de case.

Cerere oferta constructii case

Fundatii si armaturi din fier-beton

armaturi fundatii case

Echipele firmei noatre executa fundatii case, armaturi si lucrari de structuri, conform planului de rezistenta. Nu vom face rabat de la calitatea executiei si materiale.

Cerere oferta armaturi

Termoizolatii fatade case si vile

constructii case

Termoizolatii fatade case, vile cu polistiren expandat sau vata minerala bazaltica. Toate aceste lucrari sunt executate respectand normele de executie si calitate ireprosabila.

Cerere oferta temoizolatii